www.tysk.dk - link til forsiden
  Forsiden
  Forum
  Kontakt Tysk.dk

Partner-sites:  DK-forum.de &  Langå guiden Introvert.dk


Om Tysk.dk:


Tysk.dk er en privat hjemmeside, som drives non-profit og på hobby-basis i fritiden af Maybritt Hansen (Berlin) og Martin (Århus).

Tysk.dk har dagligt ca 1000-1500 unikke brugere, knap 100.000 sidehenvisninger om måneden, og er dermed Danmarks mest besøgte nonprofit-website og forum på internettet om tysk, Tyskland og tysksprogede forhold.

Tysk.dk og DK-forum.de's forum er det mest besøgte debatforum om "Dänemark" i hele Tyskland med mere end 10000 registrerede brugere. Derudover har vores e-mail-nyhedsbreve ca. 3500 abonnenter.

Tysk.dk har udvalgte reklamer på siderne, som primært fokuserer på Tyskland og tysksprogede forhold. Annonce-indtægterne går til dækning af vores webhotel-udgifter, domæne-afgifter samt IT-omkostninger.

Tysk.dk og DK-forum.de er uafhængig af institutionelle og politiske interesser.

Om Tysk.dk's koncept
Tysk.dk har eksisteret siden år 1999. Formålet  er at fremme de dansk-tyske relationer. Brugerne på Tysk.dk har mulighed for at udveksle erfaringer og bidrage med emner i forum eller via mailinglister. På de tysksprogede sider: www.DK-forum.de er fokus "Dänemark" og "dänisch" for de tysksprogede målgrupper.

Er du interesseret i et samarbejde/sponsorat med Tysk.dk - så skriv til redaktionen


Personerne bag Tysk.dk:

Maybritt, redaktør, Berlin

Som bibeskæftigelse oversætter hun dansk/tyske tekster.
Hun har afsluttet en videreuddannelse omkring projektmanagement og online-marketing i forbindelse med internettet. 
Kom til Berlin i '92.
Har arbejdet på en række tyske tegnestuer under det berlinske "byggeboom" i 90'erne.
Uddannet arkitekt fra Århus i 1992.
E-mail: maybritt.hansen(snabel-a)tysk.dk
For Tysk.dk er Maybritt redaktør og arbejder samtidig en del med layoutet og designet. For det tysksprogede website: www.DK-forum.de er Maybritt ansv. redaktør.


Martin, Danmark, redaktør for Tysk.dk
silhuet
Arbejder som sproglærer på en privat sprogskole for voksne i Århus. Martin har studeret tysk på Københavns Universitet og har gymnasielærer-kompetence i tysk. Oprindelig uddannet med kandidatgrad fra RUC i 1998 - men er nu igang med en masteruddannelse på DPU. Tidligere har Martin boet tre år i Berlin og Hamburg. Martin har taget initiativ til Tysk.dk, og er i dag ansvarshavende redaktør og arbejder samtidig en del med teknikken bag websitet.

Eksterne journalister og skribenter
silhuetDerudover har vi kontakt til journalister og skribenter, der sender os artikler, som offentliggøres her på Tysk.dk. Bl.a. fra kulturredaktøren på Flensborg Avis, Hans Christian Davidsen.
Hvis du har en interessant artikel, så kontakt os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - klik her


Politik til beskyttelse af personlige oplysninger
Som bruger af Tysk.dk vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at Tysk.dk tillader Google Adsense at lægge og læse cookies i din browser med henblik på at levere en bedre annonceringsoplevelse. Dette er helt normal praksis på internettet, men hvis du ikke ønsker dette, kan du til hver en tid deaktivere cookies via dine browser-indstillinger. Læs mere her 

 


 Forside - Om Tysk.dk - Forum - Kontakt os - Oversættelse - Artikelarkiv - Søg - Berlin - Ordbøger

Statistik om Tysk.dk:
PageRank Checking Icon